Edhe malet dhe detet nuk mund të distancohet njerëzit me aspiratat e përbashkëta. Ne jemi të gatshëm për të punuar me ju për të zhvilluar industrinë e përpunimit të ushqimit dhe të kontribuojë në shëndetin e njeriut. Ne jemi një prodhues profesional të f ruit dhe perimeve lavatriçe , fjalëve, perime makinë tharëse, paketë vakum makinë, p asteurizer , fryer.black fermenter hudhër . Heying është ngarje industrinë e përpunimit të ushqimit në një nivel krejt të re me prodhimin e saj inovative shtet-e-artit. Ç'do të thotë kjo për ju? Kjo do të thotë produkte të evidentuar të bazuara që të ju jap një avantazh konkurrues dhe të fitojnë besimin e bazës tuaj të konsumit.


WhatsApp Online Chat!