за нас

Дури и планините и морињата не може да се дистанцира луѓе со заеднички аспирации. Ние сме подготвени да работиме со вас да се развие индустријата за преработка на храна и да придонесе за здравјето на луѓето.

Ние сме професионални производител на овошје и зеленчук, машина за перење, возврати, зеленчук фен машина, вакуум пакет машина,

pasteurizer, fryer.black лук fermenter. Heying е возење на прехранбената индустрија за да целина ново ниво со своите иновативни производство на state-of-the-art. Што значи тоа за вас? Тоа значи потврдено-базирани производи кои ви даде конкурентска предност и да заработи довербата на вашиот кориснички база.WhatsApp Онлајн Chat!