Дури и планините и морињата не може да се дистанцира луѓе со заеднички аспирации. Ние сме подготвени да работиме со вас да се развие индустријата за преработка на храна и да придонесе за здравјето на луѓето. Ние сме професионални производител на f ruit и зеленчук машина за перење , возврати, зеленчук фен машина, вакуум пакет машина, стр asteurizer , fryer.црн лук fermenter . Heying е возење на прехранбената индустрија за да целина ново ниво со своите иновативни производство на state-of-the-art. Што значи тоа за вас? Тоа значи потврдено-базирани производи кои ви даде конкурентска предност и да заработи довербата на вашиот кориснички база.


WhatsApp Онлајн Chat!