Tentang Kami

Malah gunung tur sagara moal bisa jarak urang sareng aspirasi umum. Kami daék digawé jeung anjeun ngembangkeun industri pangolahan kadaharan jeung nyumbang kana kaséhatan manusa.

Kami produsén profésional buah na mesin cuci sayur, retort, sayur mesin dryer, vakum mesin pakét,

pasteurizer, fryer.black fermenter bawang bodas. Heying ieu nyetir industri pangolahan kadaharan ka tingkat anyar sakabeh kalawan manufaktur inovatif na kaayaan-of-nu-seni. Naon ieu hartosna keur anjeun? Eta hartina produk dumasar dibuktikeun-nu masihan anjeun tepi kalapa na earn nu percaya basa konsumen Anjeun.



WhatsApp Online Chat!