Malah gunung tur sagara moal bisa jarak urang sareng aspirasi umum. Kami daék digawé jeung anjeun ngembangkeun industri pangolahan kadaharan jeung nyumbang kana kaséhatan manusa. Kami produsén profésional tina f ruit na mesin cuci sayur , retort, sayur mesin dryer, vakum mesin pakét, p asteurizer , fryer.hideung bodas fermenter . Heying ieu nyetir industri pangolahan kadaharan ka tingkat anyar sakabeh kalawan manufaktur inovatif na kaayaan-of-nu-seni. Naon ieu hartosna keur anjeun? Eta hartina produk dumasar dibuktikeun-nu masihan anjeun tepi kalapa na earn nu percaya basa konsumen Anjeun.


WhatsApp Online Chat!